Martina Pranjić

Martina Pranjić

25/10/2016 12:00 pm

12

Event management

Stvarno misliš da znaš plesati?

Stvarno misliš da znaš plesati?

Plesna edukacija je totalno bezveze. Bitno da si ulovio osnove i onda dalje samo malo plešeš na partijima…

…je rekao nitko nikad. Svi mi znamo da je to žešća glupost, ali kad se treba natjerati na ulaganje u sebe uvijek nađemo izgovore. Predaleko, preskupo, pada kiša, boli me noga, nemam vremena, ne znam tko sam, itd. Teško je napredovati u bilo kojem smislu ako baš ne mrdnemo dupe u nekom smjeru. E pa nudimo vam something completely different! I ovo nije reklama za Top Shop!

Koncept Seasunsalsa plesne akademije dovodi vam novi pristup učenju, kroz tematski fokusirane, intenzivne i progresivne radionice uz neke nove klince u gradu (koji eto tako malo rasturaju na svjetskoj sceni, no to je ionako nebitno). Nabacah upravo puno velikih i čudnih riječi. Što to sve znači? Pa pogledajmo.

TEMATSKI FOKUSIRANE RADIONICE

Znaš ono kad odeš na festival pa malo skačeš sa salse na 1 na salsu na 2, pa malo neka bachata, pa neki styling, odeš doma s hrpom videića i na kraju ih više nikad ne pogledaš i sve skupa zaboraviš? I onda na kraju tu i tamo upotrijebiš jednu figuru sa svih tih silnih radionica, a ostalo ode u vjetar zajedno s novcima koje si za to dao. E pa upravo to ne želimo! :) Na našim vikend radionicama imate priliku ući dublje u svaki plesni stil pojedinačno – radionice se nadovezuju jedna na drugu izgrađujući vaše znanje korak po korak, od osnovnijih pokreta do kompliciranijeg kretanja.

PROGRESIVNE RADIONICE

Progresivno je riječ koja dolazi od lat. Izraza progresus koja u prijevodu znači odličan plesač. True story. Logično da ćemo tu riječ onda izabrati za opis naše Seasunsalsa akademije. Progresivno u kontekstu Seasunsalsa akademije znači da svakom radionicom nadograđujete vaše plesno znanje. Baza vam je svakako vaše plesno iskustvo – naši će ga instruktori u nizu radionica fino naštimati, izbrusiti, ispolirati, na vama je samo da na kraju zasjajite :)

INTENZIVNE RADIONICE

Najdraže mi je kad netko ode na jednu radionicu uvoda u kizombu pa kaže: „Da da, ja ti znam kizombu.“ Mda. I ja znam za riječ konichiwa pa se ne hvalim okolo da pričam japanski. Dakle ne, neće vas nitko tjerati bičem. Niti vikati iznad vas „Aaaajmoooo!! Bržeee! Jačeee!“ Ali ćete definitivno raditi puno na detaljima, kretanju tijela, koracima, svemu onome „sitnome“ čemu možda inače ne pridajete pozornost dok se grčevito trudite da ulovite koreografiju.

A što se tiče instruktora – ma dovodimo tamo neke silne bachata i salsa prvake, plesače koji su surađivali s Eddyjem Torresom (to ti je onaj tip što je izmislio linijsku salsu) i tako, ništa posebno :P

I ako ni to nije dosta, ova akcijska ponuda uključuje i set noževa vrhunske kvalitete! Prijavite se odmah :)
Vidimo se u Besedi :)

 

P.S. Šalim se za noževe, ali imamo fora majica! I puno zagrljaja i ljubavi! :)